mandag den 31. august 2009

Hvad skete der mon i weekenden?

Efter at have tilbragt fredag aften og det meste af lørdagen i selskab med fitness/aerobic/spinning-instruktører in spe til undervisning i anatomi og førstehjælp ventede en rigtig turist-søndag med besøg fra svigerbedstemor, der i en alder af "nogen-og-firs" havde taget flyveren til hovedstaden.





Programmet bød på Danmarks Oldtid på Nationalmuseet, klimavenlig brunch hos Julian, en gul kanalrundfart, porcelænskig hos Royal Copenhagen og til slut kager fra - ja- Lagkagehuset.




Det var en rigtig dejlig dag, så Københavner-batterierne var fuldt ladet op til en ny uge. Eller det vil sige: Vi var helt søndags-agtige og hang ud i sofaen med avisen, laptops og kaffen inden for rækkevidde.

Nu er den nye uge sat i sving både på jobbet og på spinningcyklen. Planlægning af jobtur til Atlanta senere på måneden, projektledelse og meget mere fylder arbejdsdagen. Træning og læsning følger med spinninginstruktørkurset, og så er der jo den almindelig dagligdag, der skal passes. Og på lørdag tager jeg et smut hjem til Århus... Glæder mig. 

Ingen kommentarer: